2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ!

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Tο Heraklion Vespa Club θα είναι εκεί!!!
Συμμετέχουμε με 2 κλασικές vespa και 1 μοναδική lambretta όλα δεκαετίας '60 !!!  
Μια μοναδική έκθεση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EKΔΗΛΩΣΕΩΝ
Στη 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Το περιοδικό CLASSIC CENTURY μετά τις 3 πολύ πετυχημένες εκθέσεις κλασικών οχημάτων που διοργάνωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα προχωράει στο σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση της επόμενης έκθεσης στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η 2η πανελλήνια εκθεση κλασικών οχημάτων θα διεξαχθή στον πλέον κατάλληλο χώρο στην Κρήτη, στο Νεο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στη Ν. Αλικαρνασσό (περιοχή 2 αοράκια – ΒΙΠΕ). Αποφασίσαμε ένα συμβολικό εισητήριο των 2 ευρώ για τους ενήληκες (τα παιδιά δωρεάν) προκειμένου με τα χρήματα αυτά να ολοκληρωθούν κάποια έργα υποδομής στο παγκρήτιο στάδιο. Συγκεκριμένα πρέπει να κατασκευαστεί μια ράμπα για τους αθλητές ΑμΕΑ. Από το εισητήριο εξαιρούνται οι κάτοχοι των κλασικών οχημάτων που θα εκτεθούν καθώς επίσης και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμΕΑ.
Η προσέλευση των οχημάτων θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαϊου από το πρωϊ 8.30 – το απόγευμα 8.30
Το Σάββατο 26 Μαϊου και ώρα 7.30 το απόγευμα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνεια παρουσία αρχών της πόλης του Ηρακλείου και πλήθος κόσμου.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ στις 10.00. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν καλιστεία οχημάτων όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να ψηφίσει για το ομορφότερο αυτοκίνητο.
Την Κυριακή 3 Ιούνη το βράδυ στις 8.30 θα γίνει η τελετή λήξης της 2ης πανελλήνιας εκθεσης κλασικών οχημάτων με την απονομή τιμητικών επαίνων στους συμμετέχοντες ιδιοκτήτες κλασικών οχημάτων καθώς επίσης και τα κύπελα για στους νικητές των καλιστείων.
Επίσης ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει ένα ταξίδι στον χώρο της αυτοκίνησης μέσα από σπάνιες φωτογραφίες από το 1980 – 1980 καθώς επίσης να παρακολουθήσει DVD από τις επισκέψεις μας σε μουσεία, εκθέσεις και ράλλυ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το Σάββατο 2 Ιουνίου το πρωϊ έρχονται από την Αθήνα αρκετοί φίλοι με τα κλασικά τους αυτοκίνητα προκειμένου να περάσουν το τριήμερο του Αγ. Πνευματος στην Κρήτη. Νωρίς το πρωϊ θα γίνει η υποδοχή τους στο λιμάνι του Ηρακλείου και στη συνέχεια θα πάμε με πομπή στο κέντρο του Ηρακλείου όπου θα παραταχθούν τα αυτοκίνητα στην πλατεία Ελευθερίας πριν κατευθυνθούν στον εκθεσιακό χώρο.
Τη Δευτέρα, ημέρα του Αγ. Πνεύματος, το πρωϊ στις 10.00 ξεκινάμε μια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΑ με προορισμό τα ΜΑΤΑΛΑ όπου γίνεται η παγκόσμια συνάντηση των ΧΙΠΙΣ. Η αυτοκινητοδρομία θα περάσει από χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου και θα καταλήξουμε στο φεστιβάλ αυτό στα Μάταλα.
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινές 17:00 - 22:00, Σαββατοκύριακο 10:00 - 22:00 
Σας περιμένουμε όλους!!!