1ος Γύρος της Ελλάδας με Vespa – Μάιος 2013


Ο "1ος Γύρος της Ελλάδας με Vespa – Μάιος 2013" είναι πραγματικότητα!


Ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και τη Τρίτη 21/5/2013, ο 1ος Γύρος της Ελλάδας με vespa ξεκινάει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας. Με την βοήθεια της ΑΝΕΚ Lines οι συμμετέχοντες τη Τετάρτη το πρωϊ θα φτάσουν στο Ηράκλειο που είναι και ο πρώτος σταθμός αυτής της μεγάλης βόλτας με σύνθημα "ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ - ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΓΑΠΩ ΤΗ VESPA" !

Το Heraklion Vespa Club υποδέχεται την ομάδα των κλασικών δικύκλων Vespa στο λιμάνι του Ηρακλείου, στις 06:00 με την άφιξη του πλοίου. 
Στη συνέχεια, όλη η ομάδα, που θα αριθμεί 30 και πλέον Vespa, περνάει από το Ενετικό λιμάνι (στον χώρο του Λιμεναρχείου), όπου κάνει μια σύντομη στάση για φωτογράφιση με φόντο του φρούριο του Κούλε.
Έπειτα από μια σύντομη βόλτα μέσα στην πόλη, κατευθυνόμαστε στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα παραμείνουμε για πρωινό καφέ στο "Νέο Κέντρο" και θα δοκιμάσουμε εδέσματα, προσφορά του Ζαχαροπλαστείου 



Στην πλατεία Ελευθερίας θα παραμείνουμε έως και τις 09:30 με 10:40 περίπου.

Ξεκινώντας από το κέντρο του Ηρακλείου θα διασχίσουμε την Λ. Δικαιοσύνης – Ίδης – Λ. Καλοκαιρινού – Χανιώπορτα – Λ. 62 Μαρτύρων – Γιόφυρο από όπου θα βγούμε στην Εθνική με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο.

Μετά από ταξίδι 1 ώρας περίπου, φτάνουμε στο Ρέθυμνο όπου και θα συναντήσουμε το Vespa Club Ρεθύμνου & το Vespa Club Chania. Μικρή στάση για ξεκούραση και καφέ. 
Αναχώρηση προς Χανιά και στάση για φαγητό. Η ομάδα που θα συνεχίσει για τον γύρο της Ελλάδας, θα αναχωρήσει το απόγευμα προς το Καστέλι Κίσσαμου. Εκεί μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής, ο Γύρος συνεχίζεται με επόμενη στάση το Γύθειο!

Το πέρασμα απο τη Κρήτη του 1ου Γύρου της Ελλάδας με Vespa, θα καλύψουν τηλεοπτικά όλα τα τοπικά κανάλια, blogs, ραδιοφωνικοί σταθμοί αλλά και ο τοπικός έντυπος τύπος. Τη Τετάρτη 22-05-2013 απο την πλατεία Ελευθερίας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ μέσω της πρωινής εκπομπής των Β. Λυριτζή - Δ. Οικονόμου., θα πραγματοποιήσει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης!

 ΧΟΡΗΓΟΙ


Υπάρχει η πιθανότητα για μικρές αλλαγές στις ώρες του παραπάνω προγράμματος. Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.