Με επιτυχία η "5η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa - Ηράκλειο 2013"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία η "5η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa - Ηράκλειο 2013"
Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου ήταν πραγματικά ένα διήμερο γεμάτο vespa! Ένα διήμερο που θα το θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό! Η 5η Παγκρήτια Συνάντηση vespa - Ηράκλειο 2013 έφτασε στο τέλος της, αλλά οι γλυκές μνήμες που μας άφησε, η διασκέδαση και η χαρά που ζήσαμε, θα μείνουν αξέχαστες στο μυαλό όλων των συμμετεχόντων!

Περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες και 130 Vespa από όλη τη Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, συναντήθηκαν στο Creta Camping στις Γούβες και όλοι μαζί περάσαμε ένα χαλαρό αλλά γεμάτο δραστηριότητες διήμερο! …συζητήσεις περί Vespa παρέα με τις απαραίτητες ρακές, βουτιές στη θάλασσα, διαγωνισμούς, χορούς και τραγούδια, ισορροπίες στην βεσποτραμπάλα, πυροτεχνήματα, βόλτα στην ενδοχώρα, βεσποπάρτι, καλλιστεία και τόσα άλλα…

Το Heraklion Vespa Club θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, την βοήθεια τους, την υποστήριξη τους και όλοι μαζί αποδείξαμε, για ακόμα μια φορά, ότι είμαστε πάρα πολλοί, όλοι εμείς που ξέρουμε από Vespa!

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλα τα αδέρφια μας από τα υπόλοιπα clubs της Κρήτης (Vespa Club ΧανίωνVespa Club Ρεθύμνου και Vespa Club Σητείας) για την υπερπολύτιμη υποστήριξή τους. Την Άννα, τον Φάνη, τον Μάνο, τον Νεκτάριο, τον Νίκο, τον Αντώνη, τον Φώτη, την Μαρία, τον Νίκο, τον Αλέξανδρο, την Ειρήνη, τον Γιώργο, τον Αντρέα, τον Γιάννη, όλους όσους ήρθαν, αλλά κι αυτούς που δεν τα κατάφεραν!

Σας ευχαριστούμε Κώστα, Βασίλη, Χρήστο, Μάριε, Ελένη, Χρήστο, Γιώργο, Στέλιο, Τόνια, Πέτρο, Δημήτρη, Λάμπρο, Κώστα και φυσικά όλους τους φίλους που μας επισκέφτηκαν από την υπόλοιπη Ελλάδα και διένυσαν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας, αποδεικνύοντας ότι οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές όταν υπάρχει επιθυμία και θέληση!
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Συναντήσαμε από κοντά παλιούς, καλούς φίλους και με χαρά γνωρίσαμε πολλούς νέους.

Το Heraklion Vespa Club ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμο Χερσονήσου, και ιδιαίτερα την Κα. Η. Βουτσαλά, τον αντιδήμαρχο Κο. Ν. Γιαλιτάκη, τον Κο. Σκουρέλο και τον Κο. Μ. Λιαπάκη, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν και βοήθησαν, με κάθε πρόσφορο μέσο, στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου αλλά και τη Τροχαία Ηρακλείου, χωρίς τη συνδρομή της οποίας, η βόλτα στην ενδοχώρα και η διέλευση μας εντός της πόλης του Ηρακλείου θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη! Όπως επίσης και τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ Ε.Ε.Σ. για την άμεση υποστήριξη Α' Βοηθειών καθ' όλη σχεδόν την εκδήλωση.

Σίγουρα τα λόγια δεν φτάνουν για να ευχαριστήσουμε  το Creta Camping, για τη φιλοξενία τους, την βοήθεια τους στις προετοιμασίες, την υποστήριξη τους. Δημήτρη και Βάλια σας ευχαριστούμε θερμά!!!

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να πούμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά ή με άλλο τρόπο για πραγματοποιηθεί το διήμερο «5η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa - Ηράκλειο 2013».

Σας ευχαριστούμε  από καρδιάς:

 • Τον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης Ε.Ζ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ Ο.Ε. - επίσημος διανομέας PIAGGIO, Ν. Πλαστήρα 109, για την πολύτιμη υποστήριξη και τη διαμεσολάβησή τους, καθ’ όλη την εκδήλωση.
 • Τον επίσημο χορηγό μεταφοράς μας ΑΝΕΚ SUPERFAST, που έκανε εφικτό το ταξίδι των συμμετεχόντων της εκδήλωσης από την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Τη PIAGGIO HELLAS S.A. για την ευγενική της υποστήριξη και τα εκλεκτά δώρα που μας προσέφερε.
 • Όλους τους χορηγούς μας, που χωρίς την αμέριστη υποστήριξή τους, αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή:
  • Bikers Club - ΜΟΤΟ ελαστικά Ι. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ, Λ. Κνωσού 23.
  • MARE coffee bar & foodΣοφΒενιζέλου (Πλατεία Ξενία).
  • Ψητοπωλείο - Η Πλατεία,  Πλατεία Λιονταριών, Λότζια
  • Το www.scootershop.gr, vespa-lambretta parts Θεσσαλονίκη
  • Την VISION advertising + packing
  • Το 258 Lounge Bar & Friends

 • Το SCOOTERmania, vespa-lambretta partsΛαγουμτζή 17 Καλλιθέα Αθήνα για τις πολύ χρήσιμες tubeless ζάντες που προσέφερε.
 • Τους Λουκουμάδες - Μέλο για το γλυκό κέρασμα κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων.
 • Την εταιρεία Μελίγυρης για τα υπέροχα κρητικά μελάκια.
 • Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, το νερό ZARO'S και το SVELTO coffee & snack delivery, Κατεχάκη & Αμαλθείας, Αγ. Μηνάς, για τα εκλεκτά τους προϊόντα και το κέρασμα στη βόλτα μας.
 • Την εταιρεία ART Fireworks για τα μπαλόνια και τα απίστευτα πυροτεχνήματα στο πάρτι του Σαββάτου.
 • Το Είδη δώρων ΙΔΕΕΣ, Λ. Ακαδημίας 146, Ηράκλειο, για τα μοναδικά βεσπάκια των βραβείων.
 • Το Παντοπωλείο - Η Πέμπτη Γεύση, Γ. Παπανδρέου 20 Ηράκλειο για την αμέριστη υποστήριξή σε όλη την εκδήλωση.
 • Την IMAGE Photo services Ιερολοχιτών 54, Ηράκλειο, για την φωτογραφική προετοιμασία & κάλυψη της εκδήλωσης.
 • Το cafe bar Laroche, παραλιακή Γουβών, για την πανέμορφη βραδιά που μας χάρισε στο βεσποπάρτι του Σαββάτου.
 • Την ταβέρνα Σύλλαμος για την άψογη εξυπηρέτηση και το γευστικό μεσημεριανό της Κυριακής.
 • Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel experience, Σοφοκλή Βενιζέλου 31 Ηράκλειο, για την πολύτιμη βοήθειά του στην διαμονή των συμμετεχόντων.
 • Όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού μας σποτ, όλα τα ενημερωτικά siteblogs καθώς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΚΡΗΤΗ TVTV CRETA & ΚΥΔΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  για την προβολή και διαφήμιση της εκδήλωσης.
 • Τα FORUMS www.vespaforumhellas.grwww.vespafans.gr  & www.vespophrenia.gr για την προβολή της εκδήλωσης διαδικτυακά.
 • Όλους αυτούς που πρόσφεραν με οποιονδήποτε τρόπο για να γίνει εφικτή αυτή η εκδήλωση αλλά και όλους τους αφανείς και φανερούς "ήρωες" .

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και φίλους του Heraklion Vespa Club (τον Γιάννη, τον Αργύρη & την Ρίτσα (..και για την ρακή), τον Μανώλη, τον Νίκο, τον Άρη, τον Γιάννη & την Ελένη, την Μαρία & τον Γιώργο, την Κατερίνα, την Ντίνα, τον Mike, τον Κωνσταντίνο, τον Μάκη, τον Αλέξανδρο, τον Δημήτρη, τον Λάμπη, τον Σπύρο, τον Νικόλα, τον Μανούσο, τον Γιάννη, τον Γιώργο, τον Μιχάλη) που με τις όποιες γνώσεις και δεξιότητες κατείχαν, βοήθησαν ουσιαστικά, αφιλοκερδώς και με περίσσια όρεξη για τη πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης!


Τελικά είμαστε πολλοί που ξέρουμε από Vespa ! ! !


  Και ένα φανταστικό βίντεο από τον "vespoiptameno" Κώστα Γράντη !

HERAKLION VESPA CLUB