ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ "ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2014" (25-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014)

Στις 25-28 Σεπτεμβρίου 2014 διεξάγονται απο τη Περιφέρεια Κρήτης οι "Ημέρες Τουρισμού", στα πλαίσια των οποίων θα γίνουν εκτός των άλλων και διάφορα δρώμενα στο κέντρο της πόλης. Απο φέτος με πρωτοβουλία της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων, θα ξεκινήσουν και δύο ειδικές εκδηλώσεις.

Θα γίνει μια έκθεση κλασικών οχημάτων και μοτοσυκλετών καθ'όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων (25-28 Σεπ) επί της 25ης Αυγούστου έως και τη Λότζια καθώς και αγώνες τύπου regularity εντός της πόλης!

Το Heraklion vespa club θα είναι εκεί!


Μετά απο επίσημη συνάντηση που έγινε στη Περιφέρεια Κρήτης χθές Πέμπτη 4-9 και το club παρευρέθηκε έπειτα απο πρόσκληση, αποφασίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες.
Θα φτιαχτούν απο την Περιφέρεια Κρήτης, polo μπλουζάκια της εκδήλωσης. Θα τα φοράμε όλοι εμείς που θα εκθέσουμε τη vespa μας καθώς και εκείνοι που θα συμμετέχουν στο σιρκοϋί εντός της πόλης. Θα τοποθετηθούν 2 περίπτερα για την έκθεση , 1 για το heraklion vespa club και 1 για τη ΛΕ.Κ.Ο. Αυτά θα είναι για τη παρουσίαση, προβολή και διαφήμιση των vespa club και ΛΕ.Κ.Ο. και βέβαια για την ενημέρωση των επισκεπτών. Επίσης θα φτιαχτούν και ενιαίες κάρτες, ίδιες για όλη την έκθεση, που θα μπαίνουν μπροστά απο τα οχήματα με τα στοιχεία, ιδιοκτήτη, μοντέλο, χρονολογία κλπ.

Η έκθεση θα φυλάσσεται όλο το 24ωρο απο ιδιωτική security και η συμμετοχή σε αυτήν είναι δωρεάν!
Προκειμένου κάποιος να εκθέσει τη vespa του στο χώρο που θα έχει καθοριστεί για το club, είναι απαραίτητο να είναι εγγεγραμμένο μέλος του club! 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι vespa που θα εκτεθούν στην έκθεση θα μείνουν εκεί συνεχώς!

Η έκθεση θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 25-9 σε ώρα που θα καθοριστεί και θα ενημερώσουμε σχετικά.

Οσον αφορά το σιρκοϋί εντός της πόλης, είναι τύπου regularity δηλαδή σε καθορισμένη ταχύτητα και χρόνο. Θα γίνουν 3 γύροι, ένας αναγνωριστικός και 2 με χρόνο. Νικητής είναι αυτός που θα κάνει τον γύρο σε χρόνο όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτόν που θα έχει καθοριστεί απο πρίν και που φυσικά ΔΕΝ θα τον ξέρει κανείς παρά μόνο οι κριτές!


Η διαδρομή θα είναι,
Εκκίνηση απο Πλατεία Λιονταριών (συμβολή με Καλοκαιρινού, 1821 & Καλοκαιρινού),
Καλοκαιρινού, Αγ. Μηνά, Πλατεία Κορνάρου, Αβέρωφ, Πλατεία Ελευθερίας, Δικαιοσύνης
Τερματισμός πάλι στα Λιοντάρια.

Το πόσοι θα μπορούν να συμμετέχουν θα το μάθουμε σύντομα γιατί θα εξαρτηθεί απο τον χρόνο του γύρου. Σίγουρα δεν θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
Επίσης σύντομα θα μάθουμε και το ποσό συμμετοχής του σιρκοϋί, το οποίο αναμένεται να είναι για τις μοτοσυκλέτες περίπου στα 15-20 ευρώ. Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και το γεύμα που θα δοθεί μετά τον τερματισμό και τα κύπελλα, μάλλον με μπουφέ και μόνο για τους συμμετέχοντες στο σιρκοϋί με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

Την έναρξη, τον τερματισμό και την απονομή των κυπέλλων θα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης.

Θα επανέλθουμε ξανά με τη φόρμα συμμετοχής και άλλες λεπτομέρειες.
Μέχρι τις 10 του μήνα πρέπει να ξέρουμε ποιοί θα συμμετέχουν στην έκθεση αλλά και στο σιρκοϋί !

Οσοι είστε σίγουροι απο τώρα, απαντήστε με email ή με sms στο κινητό 6977666657 εάν θα συμμετέχετε ή όχι στην έκθεση και με ποιές vespa.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να απαντήσετε οπωσδήποτε στον καφέ της ερχόμενης Τετάρτης! 

Επίσης παρακαλώ αναφέρετε και ποιές μέρες και ώρες θα μπορείτε να παρευρίσκεστε στο περίπτερο του club στην έκθεση.

Για το μέλος ή τα μέλη του club που θα παρευρίσκονται στο περίπτερο της έκθεσης για κάποιες ώρες και για τις ανάγκες του club (όχι μόνο για τη vespa τους), ο καφές, ο χυμός και το σνάκ θα είναι κερασμένα απο το club!
Τα ξαναλέμε σύντομα...