ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΕΡ!

Η Λέσχη κλασικών οχημάτων (ΛΕ.Κ.Ο) Ηρακλείου με χαρά σας προσκαλεί στον 1ο ´´αγώνα´´ χωρίς κοντέρ που θα πραγματοποιήσει 24 Ιουνίου στο cretaquarium στην περιοχή των Γουρνών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί μπροστά στην είσοδο του ενυδρείου και δεν θα είναι ένας συνηθισμένος αγώνας αλλά θα αποτελείται από μια κλειστή διαδρομή περιμετρικά του ενυδρείου γεμάτη με παιχνίδια & δοκιμασίες.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οχήματα και οι μοτοσυκλέτες θα αγωνίζονται και θα χρονομετρούνται ένα ένα ή μια μια μέσα στη διαδρομή, και με σειρά παλαιότητας.    Θα πραγματοποιούν 4 διαδρομές με διαφορετικές δοκιμασίες.
Εκτός απο τη συνεχή παρουσία του κόσμου, θα υπάρχει μουσική στο χώρο της εκκίνησης, και άφθονη μπίρα, νερό κλπ.. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Ενυδρείο αλλά και την έκθεση για τις κλιματικές αλλαγές. Ενα μπάνιο στη παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σημείο εκκίνησης κρίνεται απαραίτητο!
Παρακαλούμε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος, να μην έρθετε με τη λογική του αγωνιζόμενου, αλλά του φίλου που πάει να συναντήσει τη παρέα του, να κάνει τις τρελές του, να γελάσει με τα παιχνίδια και να περάσει κυρίως καλά. Για το λόγο αυτό, ελάτε με τις γυναίκες, τα παιδιά ή τους φίλους σας, βάλτε τα μαγιό σας και λάβετε μέρος σε ένα αγώνα "μπάχαλο" με πολύ γέλιο και διασκέδαση!!!
Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και δώστε τη στο club ή στα τηλέφωνα που αναγράφονται έως Τετάρτη 20-06.